Foto: EPA/MATTEO BAZZI

Fredi Guarin, nekada poznati fudbaler Intera i reprezentativac Kolumbije, otkrio je da mu je alkohol uništio život i da zbog njega ima velike probleme.

Kolumbijac je javno izašao i priznao da ima velikih problema sa alkoholom i da za sebe slobodno može da kaže da je alkoholičar.

Guarin je karijeru završio 2021. godine i od tog momenta kreću njegovi veliki problemi.

PROČITAJTE JOŠ

„Alkohol je devastirao moj život, ali sam ga prevazišao i ponovo se rodio“, rekao je Guarin u intervjuu za „Gazzetta dello Sport“.

Potom je sve dodatno objasnio.

EPA/MATTEO BAZZI

„Svaki dan radim na tome da oteram te duhove, ali postao sam ista osoba kao pre. Nakon što sam prestao da igram 2021. godine, krenuo sam pogrešnim putem i proždrirao se alkoholom. Nigde nisam imao granice.“

Odluku da promeni život na bolje doneo je zbog dece.

„Dugo sam se iscrpljivao. Ali kada sam shvatio da gubim kontrolu, rekao sam „dosta je bilo“. Zavisnost je u prošlosti, ali još uvek se skriva iza ugla“, dodao je Guarin.

Guarin je karijeru krenuo u Atletiko Huliji, zatim je branio boje Envigada, Boke juniors, dok je u Evropi prvi put zaigrao za Sent Etjen 2007. godine.

Igrao je potom za Porto, Inter u kom je bio saigrač sa Nemanjom Vidićem i Dejanom Stankovićem, Šangaj, Vasko da Gamu i Milionarios.

View this post on Instagram

A post shared by Fredy Guarin (@fguarin13)

BONUS VIDEO Sferopulos na utakmici Zvezda – Benfika

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar