AP Photo/Laurent Cipriani

Majkl Džordan, po mišljenju mnogih najbolji košarkaš svih vremena, gledao je uživo meč Monaka i Barselone u prvom kolu Lige šampiona.

Ove ekipe sastale su se u Monaku, domaći tim je slavio sa 2:1 nakon sjajne partije, a oba kluba će ove sezone igrati i protiv Crvene zvezde.

Sudeći po fotografija, Džordan je bio u dobrom raspoloženju, izjave nije davao, ali je sedeo u društvu supruge Ivet Prijeto.

PROČITAJTE JOŠ:

Mnogi nisu mogli da skinu pogled sa žene koju je Džordan upoznao nakon što je prošao kroz jedan od najskupljih razvoda u istoriji.

Njih dvoje su u braku od 2013, nakon što su se upoznali pet godina ranije, a sve se dogodilo posle razvoda iz 2006. sa nekadašnjom suprugom Huanitom, kojoj je na račun leglo 168.000.000 dolara.

AP Photo/Laurent Cipriani

Manekenka sa Kube i Džordan su se upoznali u diskoteci, brzo su „kliknuli“, da bi se na velelepnoj svadbi pojavilo 2.500 zvanica u Palm Biču, a tamo su bili i Skoti Pipen i Toni Kukoč.

Kubanka danas ima 46 godina, dok je Džordan 15 godina stariji, a Forbs njegovo bogatstvo procenjuje na 3,2 milijarde dolara.

AP Photo/Laurent Cipriani

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare