Patris Evra i Kristijano Ronaldo Foto: Action Images / Carl Recine

Dani su delili Kristijana Ronalda od povratka u Mančester junajted. Aleks Ferguson ga je hteo nazad i Portugalac je želeo da se vrati.

Sve je bilo dogovoreno, kako je ispričao Patris Evra, bivši Ronaldov saigrač. Ali, planove je promenio neplenirani odlazak u penziju čuvenog menadžera “đavola”.

“Znate kada pričamo o najtežim momentima u Junajtedu, rekao bih da je to bio Fergusonov odlazak u penziju. Samo dve nedelje pre toga, sećam se da su mnogi mediji pisali da će otići za godinu dana, ali mi je on rekao: ’Patris, ja se nikad neću penzionisati. Biću ovde još deset godina, 99 odsto sam siguran da će doći Kristijano Ronaldo i Geret Bejl. Trebam tih dvojicu igrača da opet osvojimo Ligu šampiona”, rekao je Evra za podkast klupkog sajta.

PROČITAJTE JOŠ

I Ronaldo je Francuzu potvrdio da dolazi, pa je Evra bio presećan što će opet igrati zajedno.

“Da budem iskren, pitao sam ga. Odgovorio je da je rekao šefu rekao ‘da’. Da, to mi je rekao.”

U međuvremenu su na Old traford stigli Robin van Persi i Šinđi Kagava. Očekivao je Evra koji je u Junajtedu proveo šest godina da zaigra sa Ronaldom i Bejlom. A, onda se, posle samo 15 dana desio neočekivani preokret.

“Pred ulaskom u trening centar sačekalo nas je mnogo kamera, pa sam pomislio: ‘Uh, neko je zabrljao nešto, u problemu smo’. Ali, u svlačionici su nam rekli da sačekamo, jer šef hoće da priča s nama. Ušao je Ferguson i rekao: ‘Žao mi je, neki ljudi su rekli da ću se penzionisati, pre nego što sam ja to rekao. Zato vidite ove kamere. Penzionisaću se, jer sam potreban supruzi’. Izvinio se Van Persiju i Kagavi, posebno (jer su na njegov poziv došli).”

Otkrio je Evra koliko je tada bio šokiran odlukom.

“Sećam se da sam vozio kući, a glava mi je bila negde drugde. Samo sam pomislio: ‘da li je zaista istina, da li stvarno odlazi?”, prisetio se Evra.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar