Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Vezista Mančester junajteda Pol Pogba mogao bi u letnjem prelaznom roku da se vrati u Italiju, ali ne u redove bivšeg kluba, Juventusa.

Klub iz Torina svakako i dalje figurira kao jedna od mogućih opcija za Pogbu, koji nije zadovoljan životom u Mančesteru.

Ipak, kako prenosi „Gazeto delo Sport“, i Inter je spreman da se uključi u trku za potpis reprezentativca Francuske.

List prenosi da je trener Antonio Konte nezadovoljan kvalitetom igrača u sredini terena, dok se očekuje da Danac Kristijan Eriksen zaigra bolje po dolasku iz ekipe Totenhema.

PROČITAJTE JOŠ:

Inter planira da proda nekoliko igrača na leto, što bi znatno popunilo kasu i obezbedilo novac za eventualni transfer Pogbe.

Ipak, Juventus je i dalje taj koji je u pol poziciji jer je Pogba tamo igrao sa velikim uspehom nekoliko sezona, pre povratka u Junajted.

Osim klubova iz Italije, pominje se i Real Madrid čiji trener Zinedin Zidan je veliki poklonik igre reprezentativca Francuske.

Mančester junajted se nije oglasio ovim povodom, a veruje se da Ole Gunar Solskjer planira da, ukoliko Pogba ostane, igru tima na sredini bazira na Francuzu i zimskom pojačanju, Portugalcu Brunu Fernandešu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar