Van der Mejde objašnjava zašto je dobio šamar od Ibrahimovića
Endi Van der Mejde i Zlatan Ibrahimović, Foto: Ilustracija / Printscreen Youtube

Nekadašnji fudabaler Endi Van der Mejde opisao je kako je izvukao deblji kraj kada je probao da se našali sa Zlatanom Ibrahimovićem.

Ibrahimović je uvek bio poznat kao temperamentan fudbaler, „zapaljivog“ karaktera i Van der Mejde je to osetio na svojoj koži.

PROČITAJTE JOŠ:

Njih dvojica su zajedno igrali u Ajaksu početkom ovog veka, od 2001. do 2003. godine, a u istoj ekipi je bio i Rafael Van der Vart i mnogo ega.

„Kad smo bili u Ajaksu, uvek sam sedeo do Zlatana u autobusu. Jednom prilikom on je spavao, ja sam dobio gej tendencije i poljubio sam ga u usta. Nekoliko sekundi kasnije udario mi je nekoliko šamara“, rekao je Van der Mejde za holandski televizijski šou VTBL.

Njegova karijera je posle Ajaksa krenula u suprotnom smeru od Ibrahimovićeve. Obezbedio je odlazak u Inter, ali je onda odande otišao u Everton za dva miliona funti 2005.

U tom periodu je krenulo sve nizbrdo, prevario je ženu, odao se alkoholu i kokainu i bio u lošim odnosima sa menadžerom Dejvidom Mojesom.

Odigrao je svega 23 utakmice za „karamele“, pre nego je 2009. napustio klub i tri godine kasnije se penzionisao. Ibrahimović, sa kojim je probao da se šali, nastavio je da dominira u Italiji i Francuskoj i još uvek se aktivno bavi fudbalom.

BONUS VIDEO: Najzanimljiviji detalji i golovi finala Italije i Engleske

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare