Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Doskorašnji potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić osvrnuo se na saopštenje kluba iz Humske povodom uvreda na račun predsednika Srbije.

Navijači su u subotu pogrdno skandirali Vučiću sa zapadne tribine stadiona Karađorđe.

PROČITAJTE JOŠ:

Klub se dan kasnije oglasio saopštenjem u kom se ograđuje od takvog ponašanja i naveo je da ne može da snosi odgovornost za ponašanje navijača jer nije domaćin susreta protiv Proletera.

„Kapiten: Vučela, deder onako bljutavo, što poniznije. Ono da se gadiš samog sebe… premda znam da je to nemoguće“, napisao je između ostalog Vuletić, a onda nastavio…

„Vučelić: Zar u mene sumnjaš? Ma ima da se gade svi, od 1945. do danas“, piše Vuletić.

Reagovao je na oglašavanje Partizana iz kog su poručili i da nikada ne bi dopustili da se oskrnavi neka od institucija države Srbije.

„Uprava FK Partizan braniće svoj klub i nikome neće dozvoliti da strahom i uvredama pokuša da oskrnavi državu, FK Partizan i sport. Partizan sve predstavnike medija doživljava kao partnere, sa zajedničkim ciljem – informisanje javnosti i armije navijača o svim aktuelnim događajima u našem klubu. Otvoreni smo za svaku dobronamernu kritiku, protiv smo senzacionalističkih naslova koji ne doprinose stvaranju pozitivne atmosfere i prevazilaženju problema. Želimo regularnu domaću Ligu, uspešan nastup FK Partizan i ostalih srpskih klubova na evropskoj sceni, pune tribine sportskih objekata, na kojima će navijači bodriti fudbalere. Za druge se navija, Partizan se voli“, istakli su iz Partizana.

Dodali su i da cene ono što Aleksandar Vučić radi za srpski sport i fudbal.

Foto: Zoran Lončarević/Nova.rs

„FK Partizan prepoznaje i podržava sve napore Predsednika Republike i ostalih institucija države, koji doprinose da se kvalitet fudbala i sporta u našoj zemlji podigne na viši nivo“, konstatovali su u Humskoj.

Podsećamo, Partizan je pobedio Proleter sa 4:0 u prvom kolu Superlige i trener Aleksandar Stanojević je potpuno mogao da bude zadovoljan igrom svog tima.

BONUS VIDEO: Posle više od godinu dana navijači na tribinama Marakane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare