EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU

Džordž Baldok, poznati fudbaler, koji je od ove sezone bio član Panatinaikosa, pronađen je u sredu uveče u svojoj kući u Atini.

Grčka policija zvanično je potvrdila uzrok smrti fudbalera Panatinaikosa, a reč je o utapanju u bazenu.

Prema izvorima grčkog portala „News247“, obdukcija je završena u četvrtak oko podneva na Forenzičkom odeljenju Univerziteta u Atini, a u narednim danima se očekuju i toksikološki nalazi, koji bi trebalo da pruže još jasniju sliku o tome šta se dešavalo pre smrti fudbalera.

PROČITAJTE JOŠ:

Obdukcija je u potpunosti potvrdila sliku koju je formirao medicinski veštak. Navodno, kada su policajci pronašli Baldoka i okrenuli njegovo telo, iz njegovih usta je izlazila voda – što je uobičajena pojava kod davljenja. Gutao je vodu dok je bio živ i ta voda je otišla u pluća, te posle toga nije bilo spasa.

Na telu nesrećnog fudbalera nije bilo tragova nasilja, rana ili modrica, koje bi ukazivale na bilo kakvo krivično delo. Pored bazena je pronađena polu-puna boca vodke i čaše koje su poslate u forenzičke laboratorije, a posle analiza biće formirana kompletna slika o tragediji.

PROČITAJTE JOŠ:

Podsetimo, Baldok je pronađen mrtav u sredu veče od 22.30 časova, dok je istraga pokazala da je preminuo između 19 i 20 časova. Njega je pronašao vlasnik kuće, koji je reagovao na poziv Baldokove supruge, koja nije mogla satima da ga dobije na telefon.

Baldok je u trenutku smrti imao 31 godinu, a pre Panatinaikosa, za koji je odigrao tri meča u grčkom prvenstvu ove sezone, nosio je dresove Šefild junajteda, Miltona, Oksforda, Tamvorta, Vestmanaejara i Nortemptona.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar