Dušan Vlahović
Foto: EPA-EFE/MATTEO BAZZI

U Juventusu ste uvek jedan meč daleko od heroja i tragičara, a to je pritisak sa kojima svi moraju da se nose. Dušan Vlahović je najbolji primer toga koji je od najboljeg igrača postao čovek zbog koga je meč izgubljen.

Na „Đuzepe Meaci“ je Inter slavio sa 1:0 u Seriji A i tako se osamio na prvom mestu lige sa četiri boda više, doduše i utakmicu više.

PROČITAJTE JOŠ

Juventus će morati da se nada kiksu nerazura koji su sada favoriti za osvajanje titule.

Masimilijano Alegri, trener Juventus, nastavio je po staroj navici da Vlahovića odmah „baca pod voz“. Ovog puta je na konferenciji jednu polušansu odredio kao stoprocentnu i time okrivio Vlahovića za poraz.

„Znali smo da će da bude težak meč. U prvom poluvremenu je bio egal, oni su dali gol, mi smo promašili zbog Vlahovića“, rekao je Alegri.

Foto: EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Prekretnica je po njemu autogol Gatija.

Alegri nije postavio igru dovoljno dobro da se Vlahović nađe u poziciji da postigne pogodak, a zbog toga je reagovao i legednarni Alesandro Del Pjero.

„Žao mi ih je, pogledajte Jildiza – celu utakmicu širi ruke i kao da govori da su Vlahović i on sami u napadu. Juventus ima problem, ne igra dovoljno brzo, a Alegri se odlučuje samo da budu kompaktni po cenu svega“, poručio je legendarni kapiten Juventusa.

Vlahović je nastavio post u Milanu, nikada u ovom gradu nije postigao gol, a ove sezone je na 23 meča postigao 12 golova.

BONUS VIDEO Glupost Morate i poništeni gol za vođstvo Španaca

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar