Grafika: Slađana Đermanović/Nova.rs

Želiš li da budeš deo istorije i borbe Srbije za plasman na Mundijal u Kataru, i to preko Portugala? Ako je odgovor "da", na pravom si mestu.

PROČITAJTE JOŠ

Srbija gostuje Portugalu u nedelju od 20.45 i biće to meč odluke, koji će se direktno prenositi ekskluzivno na TV Nova S.

Orlove predvodi Dragan Stojković Piksi, koji „puca“ od samopouzdanja, a tebi se pruža jedinstvena prilika da budeš komentator utakmice godine.

Ako budeš najduhovitiji, najsimpatičniji, originalan i usput analitički nastrojen takmičar, moći ćeš da se iskažeš i dođeš do vrednih nagrada.

Sve što je potrebno je nalet inspiracije dok Orlovi budu krčili sebi put do novog Svetskog prvenstva, koje se održava 2022.

Gledajte Srbiju uz SBB i EON pakete

Meč Portugal – Srbija mogu da gledaju svi SBB korisnici, na EON, TotalTV i D3 platformama, a mogu da se prate i ako niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže. Dakle, preko bilo kog interneta. (Promo)

Pobednicima – autorima pobedničkih komentara biće dodeljeni mobilni telefoni brenda Xiaomi. Glavnu nagradu, Xiaomi 11T, dobija pobednički komentar poslat na e-mejl adresu [email protected]. Druge dve nagrade, dva mobilna telefona Xiaomi 11 Lite 5G NE, dobijaju autori pobedničkih komentara sa obeleženih postova sa naše Facebook stranice nova.rs sport i Instagram profila @nova.rs sport.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani, a javni konkurs sastoji se iz četiri faze.

Foto: Promo

1. Postavljanje komentara ispod ispod označenih postova na Instagram nalogu Organizatora, Facebook stranici Organizatora, kao i slanje komentara na gore naznačenu e-mejl adresu, na dan odigravanja fudbalske utakmice – 14.11.2021. godine, u periodu od 20.45 do 23:00 (što obuhvata i period trajanja utakmice);

2. Postavljanje najboljih komentara koji su ušli u uži izbor na internet stranicu organizatora Nova.rs, kao i objavljivanje putem medijske usluge televizije;

3. Izbor ukupno 3 pobedničkih komentara od strane stručnog žirija od komentara koji su ušli u uži izbor i objavljivanje pobedničkih komentara, najkasnije do 23.59 istog dana (14.11.2021. godine);

4. Dodela nagrada autorima pobedničkih komentara – najkasnije u roku od 5 radnih dana od momenta kontaktiranja pobednika, u skladu sa odredbama ovog Pravilnika.

Sve detalje i pravila možete pogledati u detaljnom pravilniku, srećno!

NAGRADE

I NAGRADA: mobilni telefon Xiaomi 11T
II NAGRADA: mobilni telefon Xiaomi 11 Lite 5G NE
III NAGRADA: mobilni telefon Xiaomi 11 Lite 5G NE

BONUS VIDEO Vlahović i Piksi: Baraž nas ne zanima, idemo na prvo mesto

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare