Dragan Palibrk
Dragan Palibrk Foto:TANJUG/ ZORAN ZESTIC

Burno u Humskoj.

Predsednik Partizana Milorad Vučelić podneo je ostavku na svoju funkciju posle godina propadanja nekada slavnog kluba koje je kulmiralo blamažom u prvom meču plej-ofa Lige konferencija i porazom od Nordsjelanda sa 5:0.

PROČITAJTE JOŠ

To je bila kap koja je prellila čašu, a navijači su najavili radikalizaciju protesta koji traje od početka sezone. Jug je na dosadašnjim mečevima bio prazan, a najavljeno je i veliko okupljanje na Terazijama kako bi se aktuelna uprava oterala sa čela kluba.

Kako Nova.rs saznaje, glavni kandidat za njegovog naslednika je Dragan Palibrk koji je u klubu do sada obavljao ulogu šefa pravne komisije crno-belih koju je ranije obavljao i profesor Vladimir Vuletić.

Dragan Palibrk je inače poznat i kao advokat predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je i njegov čovek od poverenja.

Palibrk je na naše pitanje da prokomentariše informacije da će biti naslednik Milorada Vučelića rekao da to po prvi put čuje i da nije znao ni da je Milorad Vučelić podneo ostavku.

„Slatko ste me nasmejali. Ja sam trenutno u Boru, bavim se predmetom kompanije Ziđin i nisam znao ni da je Vučelić podneo ostavku. Zaista nemam vremena da se pored svih obaveza i time bavim. Nisam siguran ni da sam imao dovoljno vremena da radim posao u pravnoj komisiji kako treba, tako da je to potpuna neistina“, rekao je Palibrk.

Ostaje da se vidi kakav nas rasplet očekuje u narednih nekoliko dana i kakva je sudbina i Miloša Vazure, direktora Partizana koji je poput Vučelića bio na udaru navijača koji traže njegovu smenu u klubu.

Partizan šest godina nije osvojio titulu u Superligi Srbije, a prošlu sezonu su završili na četvrtom mestu što je najgori plasman od raspada bivše Jugoslavije. Crno-beli ne znaju za trofej tri sezone, a pored svega  toga je i finansisjka situacija u klubu katasrofalna, a u poslednjih nešto više od godinu dana je nekoliko i grača napustilo klub bez obeštećenja zbog neisplaćenih zarada.

Protest protiv aktuelnog rukovodstva traju više od dve godine gde su na svakom meču navijači tražili njihovu ostavku.

BONUS VIDEO Lionel Mesi, fudbaler koji iz dana u dan pomera granice fudbala

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare