Dejan Stanković, Foto: Starsport

Sada se baš ništa ne prepušta slučaju, pa Partizan već kaska za večitim rivalom.

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković kaže da njegov tim nije hteo da ponovi propuste iz prošle sezone.

PROČITAJTE JOŠ:

Zvezda je u subotu pobedila Kolubaru sa 5:0 u drugom kolu Superlige, pa posle dva kola ima gol razliku 9:0 i šest bodova.

Crveno-beli su sve u subotu rešili u prvom poluvremenu kada su pogađali Milan Pavkov i Aleksandar Katai po dvaput i Gelor Kanga još jednom.

„Pa da, imamo školu od prošle godine. Uradili smo takve pripreme da uđemo jako u sve ove mečeve i da spremno dočekamo Evropu. Videli ste i sami po izmenama. Gledamo da fudbaleri odigraju po 70, 75 minuta, jer igramo nedelja-nedelja. Nemamo te utakmice sredom, pa nam treba minutaža i gledamo da je rasporedimo na sve momke. Zadovoljan sam prvim poluvremenom, ne znam šta bih dodao na to. Možda par ishitrenih pasova u prvom poluvremenu na njihovu nameštenu odbranu, ali ostalo je bilo dobro“, rekao je Stanković za Arenu sport posle utakmice.

Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Nikola Stanković je startovao meč na poziciji desnog beka i asistirao je Pavkovu za drugi gol u 15. minutu.

„Da, Stanković je Zvezdino dete i pričao sam dosta o njemu. Može samo da napreduje i danas je pokazao da na njega možemo ozbiljno da računamo na bilo kojoj poziciji, i na desnoj i na levoj strani“.

Osvrnuo se i na situaciju iz 87. minuta kada je Stefan Leković kao rezervista promašio penal za 6:0.

„Idemo dalje, rekao sam mu. Biće ih još u karijeri. Bitno je da oni rade kako rade, da su odani svom poslu i karijeri, a penal – idemo dalje“, zaključio je Stanković.

BONUS VIDEO: Bufon trenira u Beogradu sa srpskim i hrvatskim asovima

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar