Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković kaže da su ga igrači oduševili posle pobede nad Metalcem, jer su igrali stabilno i bez mnogo rizika.

Crveno-beli su na gostovanju pobedili Metalac golom Nemanje Milunovića iz 36. minuta, kada je štoper Zvezde bio najviši u skoku posle kornera.

PROČITAJTE JOŠ:

„Svaka čast igračima, zaista su me oduševili danas. Ne znam da li smo nešto rizikovali tokom devedeset minuta, možda jedan šut i prekid, ali sve sem toga je bilo fenomenalno. Fudbaleri su stvorili veliki broj prilika na teškom gostovanju i zaista odigrali sjajnu utakmicu“, izneo je Stanković prve utiske posle meča.

Zvezda je pobedom nad Metalcem završila jesenji deo sezone sa 53 boda, devet više od drugoplasiranog Partizana, dok je Metalac na sredini tabele sa 25 bodova.

„Igrali smo i visok presing i u suštini sve što smo zamislili i na čemu smo radili u pripremi meča je u potpunosti ispoštovano. Tako da, pun sam emocija posle ovakve utakmice i još jednom bih čestitao igračima na odličnom izdanju“, dodaje Stanković.

Strateg srpskog šampiona je napomenuo da je tim koji vodi mogao da postigne i više golova, ali mu je draže što nije primio nijedan.

„Na tome se radi iz nedelje u nedelju. Drago mi je što nismo primili gol, ali pobede su te koje nam daju veru, motiv i snagu da nastavimo dalje i ne odustajemo. Poželeo bih navijačima Crvene zvezde srećne praznike uz poruku da ni na proleće nećemo odustati ni milimetar od zacrtanog i da će biti borba neprestana“, kazao je Stanković.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar