Trener Metalca Žarko Lazetić zadovoljan je igrom svog tima protiv Crvene zvezde, uprkos porazu u 19. kolu Superlige u Gornjem Milanovcu.

Zvezda je pobedila 1:0, golom Nemanje Milunovića iz 36. minuta, kada je štoper crveno-belih na petercu posle kornera bio najviši u skoku.

PROČITAJTE JOŠ:

Milunovića je uposlio El Fardu Ben i to će se ispostaviti dovoljnim za tri boda, dok je Metalac imao nekoliko svojih šansi. Kraj meča obeležio je crveni karton za Nikolu Grbovića koji je na terenu proveo svega desetak minuta u dresu domaćih.

„To je normalna nervoza u toku utakmice, osetili smo da možemo do izjednačenja i dobrog rezultat i to je sve normalno. Čestitao bih Zvezdi na pobedi, ostaje žal. Bilo nam je teško u prvom poluvremenu. Zvezda je dobra i organizovana i nismo mogli da se nametnemo i dođemo do igre. Žao nam je što smo primili gol iz tog prekida. Dobro smo branili, bilo je više prekida, ali primili smo iz jednog“, rekao je Lazetić posle meča za Arenu sport.

Jovan Vlalukin je u kontri imao situaciju „jedan na jedan“ koju je lagano odbranio Milan Borjan, a šutem sa distance je pretio i Filip Antonijević.

„Čak i u prvom smo imali te dve dobre šanse, u drugom dosta dobrih situacija, mogu da budem zadovoljan osim rezultatom, Zvezda stvarno ima veliki kvalitet, pokazala je to i u Evropi. Možda su bili bolji za taj jedan gol, mi nismo uspeli da dođemo do izjednačenja i to je to“, zaključio je Lazetić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar