Foto: Pedja Milosavljevic/ STARSPORT)

Fudbalere Crvene zvezde u sredu, 28. avgusta, očekuje revanš plej-ofa za Ligu šampiona protiv Bode Glimta.

Norvežane će izvesno čekati pune tribine stadiona „Rajko Mitić“, a crveno-beli imaju cilj da se domognu elite, posle poraza od 2:1 u prvom meču.

I trener Vladan Milojević je poručio kako se uzda u podršku navijača na krcatoj Marakani, na kojoj bi elitno takmičenje moglo da se igra čak četvrti put u poslednjih osam sezona.

Ovaj put će se Lige šampiona igrati u novom formatu sa dve utakmice više, po četiri kod kuće i u gostima, a navijačima će biti isplativije da ranije obezbede sezonske ulaznice, jer će cene paketa za Evropu biti skuplje.

PROČITAJTE JOŠ

Takođe, sezonci će pored evropskih duela moći da prate i sve prvenstvene i Kup utakmice fudbalera Zvezde na stadionu u Ljutice Bogdana, kupovina je moguća i na šest rata, a klub je spremio i popust za grupnu kupovinu.

Ukoliko Zvezda ne bude uspela da preskoči Bode Glimt za Ligu šampiona, igraće na jesen u Ligi Evrope, takođe sigurno osam mečeva.

Cene paketa za evropske utakmice trebalo bi da budu 10.500 dinara za severnu tribinu, 20.000 za istočnu i 24.000 za zapadnu

Kada je reč o sezonskim kartama za utakmice crveno-belih, za severnu tribinu bi trebalo izdvojiti 9.500 dinara (obnova) ili 11.900 (za nove članove), za istočnu 15.500 (obnova) ili 17.900 (za nove članove), dok za zapadnu koštaju 19.500 (obnova) i 21.900 (za nove članove).

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare