Foto: Screenshot Twitter Maxi

U Junajtedu je upaljen alarm, kuća gori, a Bruno Fernandeš je izašao i posipao je benzinom.

Otprilike su tako videle izdanje Bruna Fernandeša u blamaži od Liverpula (7:0) i legende Mančester junajteda.

PROČITAJTE JOŠ

Erik Ten Hag, trener „crvenih đavola“, posle meča je kratko poručio.

„Ovo nije Mančester junajted.“

Ten Hag je bio ljut i iznenađen što vidi 11 fudbalera koji su izgubili glavu. Posebno je bilo loše izdanje Fernandeša koji je samo mislio kako da što pre izađe sa terena. Problem je u tome što je on bio kapiten Junajteda na meču.

„Drugo poluvreme je bilo posebno sramotno. Bio je to nered, a posebno se to videlo u ponašanju kapetana Bruna Fernandeša. U pojedinim trenucima njegovo ponašanje je bilo neugodno“, poručio je Geri Nevil, legendarni desni bek kluba.

Bio je sve gori kako se meč bližio kraju. U jednom delu je prestao da trči za Stefanom Bajčetićem, koji ga je ponizio jednim potezom. Onda je neprestano počeo da traži izmenu.

„Drži ruke podignute i pita trenera zašto ne izlazi? To nije bila kapitenska igra. Dosta mi ga je. Njega i njegovog ponašanja, kukanja i simuliranja. Menadžer Erik Ten Hag mora da se pobrinute za to“, dodao je Nevil.

Bio je ljut i čuveni Roj Kin.

„Njegov govor tela je bio sramotan. Talentovan je igrač, kapitan, ali ovo što je pokazao… Govor tela, mahanje rukama, nedostatak borbenosti… Ne biste bili srećni s njim u svlačionici.“

BONUS VIDEO Kad vam protivnik grubim startom pocepa i čarapu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar