Foto: Jutjub/Crvena zvezda

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan uspešno se oporavio od koronavirusa i sa osmehnom na licu se priključio saigračima na pripremama u Antaliji.

„Pričao sam sa celom ekipom i video sam se sa svim saigračima. Osećaj je izvanredan i mnogo sam srećan što sam stigao. Kasnio sam dva dana zbog korone, ali sada sam dobro, jedva čekam da se priključim ekipi na treningu. Osećam se fenomenalno, prošla je korona kroz mene u ‘hodu’. Tek kada sam se vratio u Beograd sam saznao da sam pozitivan na redovnom testiranju. Posle nekoliko dana, uz lekove i savete doktora sve je prošlo kako treba. Na drugom testiranju bio sam negativan. Seo sam odmah u avion i pridružio se saigračima“, kaže Borjan, prenosi klupski sajt.

PROČITAJTE JOŠ

Reprezentativca Kanade očekuju obaveze u nacionalnom timu, ali daće maksimum da se što bolje spremi za naredne izazove.

„Čeka nas dugačak period u Antaliji, ali svi momci su spremni. Jedva čekaju da se vrate utakmicama. Kada krene prvenstvo, da se borimo za titulu i probamo da osvojimo pehar. Presrećan sam, ali nažalost biću ovde sa njima samo sedam dana. Nakon toga putujem zbog obaveza u reprezentaciji Kanade, očekuju me tri meča. Nedostajaće mi da budem sa saigračima tri nedelje ovde u Turskoj, ali očekuju me reprezentativne obaveze. Kada se vratim krećemo u pohod na titulu“.

Naglasio je iskusni čuvar mreže da je uvek tu da posavetuje mlade igrače Crvene zvezde, na pripremama su od golmana još iskusni Zoran Popović, kao i mladi Gordić i Marinković.

„Uvek sam tu da ih posavetujem, pomognem da se prilagode treninzima i utakmicama. Mladi imaju maksimalnu podršku. Šta god da im treba znaju da uvek mogu da mi pokucaju na vrata, da me nazovu, popričaju sa mnom kako bih im dao savet ukoliko mogu da pomognem. Uvek su dobrodošli, a to važi i za sve ostale saigrače“.

Ističe kapiten crveno-belih da igrači moraju da budu u maksimalnom fokusu na pripremama.

„Tek je treći dan priprema, radi se naporno. Igramo za Crvenu zvezdu i mora da se trenira jako, da bi se pripremili što bolje. Čeka nas teška polusezona, stvarno moraju svi da budu spremni psihički i fizički, to su slatke muke. Nadam se da će nas zaobići povrede, da uđemo u prvenstvo što jači i da osvojimo ove godine duplu krunu“, zaključio je Borjan.

BONUS VIDEO Tadić: Želim kraj karijere u Ajaksu, klub je u top 10 sveta organizaciono

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare