Marko Lazetić; Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde pripremaju se u Turskoj za izazove koje ih očekuju u toku prolećnog dela sezone, a mladi centarfor Marko Lazetić izneo je utiske nakon tri treninga u Antaliji.

„Za sada rad nije toliko naporan. Krećemo polako, ulazimo u ritam i svaki naredni dan će biti sve teže. Niko ne voli ‘suvo’ trčanje, ali to je obavezni deo fudbala tako da svi ćemo odraditi taj sergment priprema kako bismo bili spremni za nastavak sezone“, počeo je Lazetić, prenosi klupski sajt.

PROČITAJTE JOŠ

Brzonogi napadač je ispoštovao plan treninga od strane stručnog štaba tokom zimske pauze, a kao igrač koji je već duže vreme u prvom timu naglasio je da je uvek tu da pomogne mlađim saigračima sa kojima je bio u Omladinskoj školi.

„Odmorio sam par dana, a onda sam počeo da se spremam za novu polusezonu. Prvi dan, pošto dugo nismo igrali sa loptom, bili smo malo ‘teški’, dok je drugi dan na popodnevnom treningu sve ‘pucalo’ na terenu. Svi su dobro radili i to me raduje. Pokušavam da pomognem saigračima van terena i na njemu. Na primer oko postavke, jer znam kako je meni bilo kada sam se tek priključio prvom timu. Mislim da im nije teško, brzo su se uklopili i saigrači su ih odmah prihvatili kako treba“.

Napadač rođen 2004. godine jedva čeka utakmice.

„Čekam da dobijem šansu i pokušaću da je maksimalno iskoristim. Igramo tek u drugoj fazi priprema, nadam se da ćemo sve pobediti. U svaku utakmicu, nije bitno da li je Kup Srbije, prvenstvo, Liga Evrope ili Liga šamnpiona, ulazim maksimalno, kao i svi kako bismo ispunili ciljeve. Ima vremena za odmor između treninga, uglavnom ga iskoristim da se čujem sa porodicom, devojkom ili da igram igrice“, zaključio je Lazetić.

BONUS VIDEO Tadić otkrio: Jedini sam igrač kom je Ajaks dao ugovor da nastavim kao trener

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar