Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Fudbaleri Napretka remizirali su sa Partizanom u Kruševcu rezultatom 3:3 i tako su i jedni i drugi nastavili niz utakmica bez trijumfa.

Crno-belima je to bio šesti meč uzastopno na kom nisu upisali pobedu, pošto su pre gostovanja u Kruševcu gubili od Crvene zvezde (dvaput), Vojvodine, Čukaričkog i TSC-a.

Sa druge strane, Napredak nije pobedio nikoga od 4. aprila (više od mesec dana), kada je Javor ispraćen iz Kruševca sa 3:0. Od tada Napredak ima dva remija i četiri poraza.

PROČITAJTE JOŠ:

Međutim, ono što je zaista bizarno, jeste da Napredak pre ovog meča u sredu nije dao gol Partizanu u Kruševcu još od 1. avgusta 2020. godine. Tada je bilo 1:3 za Partizan. Od tada do danas odigrane su četiri utakmice, a Partizan je redom pobeđivao sa 0;1, 0:3, 0:1, 0:2 – sve naravno u Kruševcu.

Dakle, na meču u sredu Napredak je prekinuo neslavni niz i nakon skoro četiri godine postigao gol u Kruševcu protiv Partizana. I to ne jedan, nego tri, što jasno govori koliko je odbrana crno-belih loša. U poslednjih šest utakmica Partizan je dao 10 golova, a primio 16.

Napredak je pobedio Paartizan u drugom delu ove sezone sa 0:1 u Humskoj, a sada je opet produbio krizu crno-belih.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar