foto: Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT

Nikako da dođe ta pobeda u Ligi šampiona

Foto: Nova.rs

Trener Crvene zvezde Barak Bahar održao je konferenciju za medije nakon poraza od Lajpciga u Nemačkoj sa 3:1 u trećem kolu Lige šampiona.

„Razočaran sam porazom. Zaista želim da obratim pažnju na dobre stvari. Primili smo gol kada smo imali inicijativu, ali se nismo predavali. Sviđa mi se kako su mladi igrači ušli i igrali dobro. Trebalo nam je malo sreće da postignemo još neki gol, ali možemo da prihvatimo dobre stvari“, rekao je Bahar.

PROČITAJTE JOŠ:

Pružio je šansu i mladim fudbalerima poput Lučića, Mijatovića i Nedeljkovića, ali tek na 2:0 za domaćina.

„U svakoj utakmici ćemo videti zasebno. Važno je za klub, navijače i njih što igraju dobro. Zvezdi predstoji dosta utakmica. Svi će igrati, baš kao i mladi igrači“.

Nada se boljim danima u Zvezdi.

„Što se tiče sledeće utakmice? Mislim da će biti dobra atmosfera, i danas je bilo tako, sjajno su nas podržali. Na kraju meča su bili ponosni, čak i pošto smo izgubili. Mislim da ćemo pred našim navijačima biti i bolji. Naravno da želim da pobedimo u tom meču“.

Biće vremena za analizu.

„Tek smo završili. Ima dovoljno vremena za analizu. Bilo je dobrih, ali i loših stvari. Mislim da smo dobro odigrali drugo poluvreme. Ako to prenesemo na sledeći meč, mislim da možemo da pobedimo“.

Ništa još nije rešeno u Ligi šampiona.

„Mislim da treba završiti sve, a onda videti šta je dobro i šta ne. Imamo još tri meča, dva na našem stadionu. Možda je sledeći i najvažniji za nas u ovoj grupi. Treba da se fokusiramo na nas. Dve utakmice u ligi, a onda Liga šampiona“.

PROČITAJTE JOŠ:

Prokomentarisao je i nastup Osmana Bukarija, koji je ušao sa klupe, jer je pre toga bio povređen.

„Vratio se Bukari iz povrede, nismo hteli da rizikujemo da toliko igra. Znali smo da može da igra 30-45 minuta, pomogao nam je da igramo bolje. On je jako opasan igrač“, zaključio je Bahar.

Utakmicu je analizirao i Marko Roze, trener Lajpciga.

„Teška utakmica protiv teškog protivnika… Na kraju, bitna pobeda za nas. Mogli smo da postignemo još golova, ali smo i dopustili mnogo kontranapada i šansi Crvenoj zvezdi. Za dve nedelje u revanšu u Beogradu moramo biti oprezni“, istakao je Roze.

Otkrio je šta njegova ekipa može i mora bolje u Beogradu.

„Da branimo kontranapade. Imaju brze igrače i dobrog, fizički jakog napadača, dosta momaka koji znaju da igraju fudbal. Opasni su u raznim situacijama, zato u Beogradu moramo igrati našu igru i misliti o kvalitetima protivnika“, zaključio je Roze.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar