Foto: EPA-EFE/ANNEGRET HILSE

Peter Boš, trener fudbalera Bajera iz Leverkuzena, smatra da će ofanzivni vezista Kai Haverc biti i narednog meseca u ekipi i pomoći "farmaceutima" u Ligi Evrope.

Danima se piše kako će Haverc ovog leta pojačati ekipu Čelsija, pominje se vrednost transfera od 100 miliona evra, a tu mogućnost je najavio i novi član Bajerna, Liroj Sane.

PROČITAJTE JOŠ:

On je na predstavljanju u Bajernu rekao da je „dobro što je Čelsi potpisao sa dvojicom velikih nemačkih talenata“, misleći na Timu Vernera i Kaija Haverca.

U svakom slučaju, i da je to tačno, pitanje je da li bi mu Bajer dozvoilio da pojača „plavce“ pre završetka takmičenja u Ligi Evrope, početkom avgusta.

Očekuje se da će tehnički direktor Čelsija, Petr Čeh, ovog vikenda razgovarati sa čelnicima Bajera i završiti sve oko transfera, ali trener „farmaceuta“ Boš ipak veruje da će Haverc završiti sezonu u Leverkuzenu.

„Kai Haverc će biti tu na početku treninga. Uveren sam da će biti sa nama i u nastavku Lige Evrope“, rekao je Boš.

Nemački klub se 6, avgusta sastaje sa ekipom Rendžersa. Haverc je imao sjajnu sezonu postigavši 17 golova uz devet asistencija na ukupno 43 utakmice.

Igrač je dovođen u vezu i sa Realom i Mančester junajtedom, alai je očigledno da je Čelsi dobio bitku i veruje se da će mu ponuditi platu od 153.000 evra nedeljno.

Čelsi je ponudio obeštećenje od 77 miliona evra, ali Bajer želi 100 miliona i spremni su da dozvole Englezima da isplatu izvrše i u ratama.

Podsećanja radi, Čelsi je već završio sve poslove oko transfera Time Vernera iz Lajpciga i Hakima Zijeha iz Ajaksa.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar