Milan Borjan i Milan Kosanović
Foto: Screenshot Youtube Crvena zvezda

Milan Kosanović, sportski direktor Vojvodine, preminuo je u 50. godini, a iza njega je ostala bogata fudbalska zaostavština.

Stvorio je mnoge mlade fudbalere u Vojvodini, a tokom mandata kao pomoćni trener Vladana Milojevića, bio je jedan od najzaslužnijih za uspehe Crvene zvezde u Evropi.

PROČITAJTE JOŠ

Početkom ove godine je preuzeo funkciju sportskog direktora Vojvodine, a u ovom klubu je u prethodnom mandatu imao više funkcija.

Mnogi navijači će ga se sećati i po legendarnom video snimku i samo četiri reči kojim je zauvek kupio sve simpatizere crveno-belih.

Slavila je Zvezda u duelu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Spartaka iz Trnave ukupnim rezultatom 3:2, a onda je u Slovačkoj usledilo veliko slavlje sa navijačima.

Crveno-beli su ovim trijumfom osigurali mesto u Ligi Evrope, a prilikom slavlja na terenu kamera je došla i do Kosanovića koji je bio zagrljen sa Milanom Borjanom.

Kratko je poručio:

„Nije kraj – Liga šampiona“, rekao je Kosanović, a njegovo predviđanje se i ostvarilo jer je Zvezda u sledećoj rundi izbacila Salcburg (2:2) zahvaljujući golovima u gostima.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar