Foto:Goran Srdanov/Nova.rs/BETAPHOTO/MILOS MISKOV

Vladimir Vuletić, bivši potpredsednik Partizana, smatra da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić neće boriti protiv mafije u fudbalu, jer bi onda morao da se bori protiv sebe.

Doskorašnji funkcioner crno-belih i dugogodišnji novinar Milojko Pantić su, govoreći za TV Nova S, prokomentarisali i situaciju u Fudbalskom savezu Srbije, a Vuletić je Vučića opisao kao „generatora mafije u srpskom fudbalu“.

„On bi morao da se bori protiv samoga sebe. Generator mafije u srpskom fubalu, generator okupiranog Partizana, ovakve Crvene zvezde, sve je to samo jedan čovek. I taj jedan čovek je neko ko preuzima takve prerogative vlasti koji podrazumevaju da on šutira i penale“, kaže Vuletić.

Kada je reč o Fudbalskom savezu, iz njega je otišao Slaviša Kokeza, koji je od 2016. bio predsednik, a funkciju v.d. trenutno obavlja Marko Pantelić.

„FSS je dugo vremena bio ništa drugo do servis jednog čoveka koji je opet slušao samo jednog drugog čoveka. Kokeza nije imao ni jedan kvalitet za tu funkciju, osim čalme na jednoj konferenciji za štampu, nakon jednog događaja, kom su svedočili Toma i Vučić“, istakao je Vuletić.

Bivši potpredsednik Partizana podvlači i kako nema poboljšanja u srpskom fudbalu bez smene ovog režima.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare