Alvaro Morata, Serhio Ramos
Alvaro Morata, Serhio Ramos; Foto: EPA/PEPE TORRES

Čavi Ernandez, novi trener Barselone, već uveliko radi na dovođenju fudbalera u januarskom prelaznom roku, a sada je jasna i ko mu je prva žena.

U pitanju je Alvaro Morata, sadašnji napadač Atletiko Madrida. Ipak, do dogovora mora da dođe između tri kluba Atletika, Juventusa i Barselone. Morata je otišao na dvogodišnju pozajmicu u Juventus, a italijanski klub ga je platio za 20 miliona evra.

PROČITAJTE JOŠ

„Juventus je u ekonomskoj i sportskoj krizi, te bi mogao da se reši Morate. Posebno jer se kao novi napadači torinskog kluba pominju Arkadijuš Milik i Mauro Ikardi“, napisala je španska „Marka“.

Uz to stoji i da je Atletiku potrebna Barseloni odšteta za Antoana Grizmana. Morata navodno nema nikakav problem da dođe u Barselonu.

Morata je ove sezone postigao sedam golova u 23 mečeva nastupa za Juventus. Profesionalnu karijeru je počeo u Realu, najvećem rivalu Barselone.

Uz to je nosio i dres Čelsija, koji ga je 2017. godine doveo iz Reala za 66 miliona evra.

Barselona upravo u Morati vidi rešenje problema i nadoknađivanja pre svega zaostatka u Primeri jer joj Real beži 18 bodova.

Zanimljivo, Morata je bio i prvi napadač Španije na Evropskom prvenstvu, iako je često bio omražen zbog velikog broja promašaja. Bije ga glas da može da promaši i nemoguće, a nekoliko puta su njegovi ziceri bili viralni na internetu posle blamaže.

BONUS VIDEO Alvaro Morata pogađa protiv Hrvatske

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar