Dejan Radonjić najavio je meč sa Zenitom u Evroligi uz jedan momenat kada je morao da prekine razgovor kao Dejo Savićević.

„Opet odmeravamo snage protiv jednog sjajnog rivala za kog očekujem da će biti više motivisan i očekujem da će to dodatno proizvesti jedan viši stepen želje i motivacije za boljom igrom i rezultatom. Svesni smo apsolutno da se radi o jedom timu koji igra izvanredno ove sezone, koji ima puno kvaliteta na obe strane terena, tim koji je trenutno u odličnoj formi. Oni su u poslednjih 15 dana“ rekao je Radonjić, koji je izgubio tok misli zbog razgovora sa strane.

PROČITAJTE JOŠ

Usledila je molba da se taj razgovor prekine kako bi se završio razgovor pred kamerama Sport kluba.

„Izvinite, izvinite, samo ako mogu ja…eeee, hvala! U zadnjih 15 dana… počeo sam kao Dejo Savićević“, kroz smeh je nastavio Radonjić.

„Pokazali su sjajnu formu i pobedili su Asvel i Monako u Francuskoj, nakon toga Makabi u Rusiji, a u VTB ligi su ubedljivo pobedili Uniks. Čeka nas težak meč, moramo biti spremni na to.

Potom je otkrio i da neće moći da računa na dvojicu igrača.

„Naš stepen opreza mora da bude veći, moramo da odigramo veoma dobar meč, da budemo u oba pravca veoma kvalitetni, i naravno, svesni činjenice da i ovog puta igramo oslabljeni, bez dvojice dobrih igrača, Davidovca i Dobrića.“

Iz tog razloga, Radonjić je iskoristio priliku da pozove navijače na meč.

„Zbog svega toga, očekujem reakciju sa tribina, da nam podrška bude takva da igrači osete da mogu još više nego što su naše mogućnosti, i nadam se i protiv Zenita očekujem najglasniju podršku u ovoj godini.“

Gledajte Evroligu uz SBB i EON pakete

Utakmice Evrolige mogu da gledaju svi SBB korisnici, na EON, TotalTV i D3 platformama, a mogu da se prate i ako niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže. Dakle, preko bilo kog interneta.

BONUS VIDEO Novak navija u transu, nervira se, samo što nije uleteo na parket, Zvezda – Barselona 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar