Aleksandar Mitrović
Aleksandar Mitrović Foto: MI News & Sport / Alamy / Alamy / Profimedia

Mitrović će morati da sačeka na obaranje rekorda.

Fudbaleri Notingem Foresta savladali su Fulam na gostovanju rezultatom 1:0 i borbu za plasman u Premijer ligu učinili dramatičnom. Strelac jedinog gola bio je Zinkernagel u 15. minutu.

PROČITAJTE JOŠ

Aleksandar Mitović je propustio priliku da izjednači i prestigne rekord Gaja Vitngema od 42 gola, ali čće imati još dva meča za to.

Iako je obezbedio plasman u viši rang, Fulam još uvek nije obezbedio prvo mesto koje je stvar prestiža,a Noitingem je pobedom u neo dodatnu dramu u trci za direktnim plasmanom.

Tome je doprineo i remi Bornmuta.

Svonsi i Bornmut odigrali su nerešeno, 3:3, a gosti su do izuzetno važnog boda došli u 90. minutu.

Za samo 12 minuta utakmice, golovima Piroa, Svonsi je poveo 2:0, a Kristi je u 58. pogodio za 3:0. Labudovima ni to nije bilo dovoljno, a Bornmutu su izmene donele ono što mu je bilo potrebno.

Prvo je Mur smanjio na 3:1, da bi Solanke doveo svoj tim na samo gol zaostatka sa bele tačke u 81. minutu. Drugim golom na meču rezervista Mur doneo je svojoj ekipi izuzetno važan bod.

U borbi za poziciju jedan Bornmut mora da dobije sve tri preostale utakmice i da se nada d aFulam u preostala dva meča neće osvojiti više od jednog boda.

Ipak, realno je da ekipa Aleksandra Mitrovića kao najbolja ode u viši rang dok Bornmut preti Notingem i Hadersfild.

Notingem zaostaje tri boda i poput Bornmuta ima još tri meča do kraja, dok je Hadersfild takođe na istom zaostatku, ali ima i meč više.

Standings provided by SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO Mitrovićev 41. gol u sezoni, tresao mrežu i Bornmutu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar