Aleksandar Vučić Foto: TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ / nr

Fudbalski klub Partizan nalazi se na velikoj prekretnici pošto se u klubu trenutno dešavaju velike promene.

Stigao je novi trener, očekuje se dolazak novog rukovodstva nakon katastrofalnog perioda u kojem su klub vodili Miloš Vazura i Milorad Vučelić.

Zanimljivo, o svemu je pričao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić i to u razgovoru sa srpskim medijima na obeležavanju postojanja 70 godina CERN-a u Ženevi.

PROČITAJTE JOŠ

Predsednik je pričao o brojnim temama, a u jednom trenutku je dok je pričao o tome kako je država navikla poljoprivrednike da im stalno daje i da zato nikada nisu zadovoljni odjednom prešao i na sport i to na fudbalski klub Partizan.

On je obelodanio da je crno-belima u narednih sedam dana potrebno deset miliona evra kako bi ispunio preduslove za dobijanje evropske licence.

„Učimo ljude da sve dobijaju od države, a onda će oni sve više da traže. To vam je kao sa našim klubovima. Ako Boga znate, recite mi šta da radimo. Ako Partizan na primer ne uplati u narednih sedam dana deset miliona evra, a nemaju ni prebijene pare. To sad više nije milion ili dva da im date, nego deset. Šta da radimo, od koga da uzmemo 10 miliona? Ako ne uplatite, onda će da bude: “Vučiću, kriv si”. Kako sam ja kriv što je neko loše upravljao i što su bili loši rezultati?“ rekao je Vučić.

Predsendik Srbije je i pre nekoliko meseci pričao o tome da je situacija u klubu katastrofalna i da je dug Partizana preko 50 miliona evra.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar