Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©/Vesna Lalić/Nova.rs

Čega se pametan stidi...

Kao po starom dobrom običaju, predsednik Srbije Aleksandar Vučić se ne skida sa malih ekrana. Večernji, jutarnji, prepodnevni, popodnevni termini… Nije ni bitno, uvek je tu na nekoj od televizija na kojima gostuje iz dana u dan.

PROČITAJTE JOŠ

Tamo priča o Kosovu, parizeru, poljoprivredi, kulturi, ekonomiji, sportu, crtanim filmovima… Šta god mu padne napamet ili da je u tom trenutku vruća tema, predsednik Srbije ima mišljenje o tome.

On zna da li je Zvezda bolja od Dinama, koliko je dobar Partizan i sve tako u krug.

Ipak, čak i za sopstvene standardne, Vučić je u poslednjem nastupu prešao sve granice, pa je rešio da se pohvali nečim čime se normalan čovek ne bi hvalio.

„Ja sam delimično na ulici odrastao. Nije mene jednom policajac dovodio u stanicu sa stadiona i odande, odavde, pa ćete sad vi da mi pretite. To su besmislice, ali nikada nisam krao i pljačkao. Nikada nisam uzeo ništa od svog naroda“.

Predsednik je tako procenio da je za pohvalu to što je kao huligan sa tribine više puta privođen. Nije ni čudo što onda nije u stanju da reši taj problem u Srbiji, kada je za njega to normalan način ponašanja i sistem vredsnoti.

Da ponovimo – predsednik se hvali hapšenjima zbog toga što je bio huligan. Više puta je inače isticao da je bio loš momak sa severne tribine sa stadiona Crvene zvezde, ali izgleda da to nije bilo dovoljno.

Ima ona narodna: Čega se pametan stidi… Možda je najbolje da ovde stanemo.

U isčekivanju predsednikove analize nekog recepta ili složene geopolitičke situacije u svetu, treba mnogo puta pogledati epizodu „huligan sam, tim se dičim“ u režiji Aleksandra Vučića.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare