Aleksandar Stanojević posle Flore, Foto: Printscreen Youtube

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević kaže da su crno-beli imali mnogo pehova u porazu od estonskog rivala u Ligi konferencija.

PROČITAJTE JOŠ:

Flora je u Talinu pobedila Partizan sa 1:0, golom Milera iz 44. minuta, a neposredno pre toga je pukla arkada Slobodana Uroševića i on je bio van igre.

Partizan je ovim porazom ostao drugi u grupi B Lige konferencija posle pet kola sa sedam osvojenih bodova, dok je Flora treća sa pet.

„Čestitam Flori na pobedi. Danas nismo dobro odigrali. S druge strane smo imali previše pehova i tokom utakmice. Primili smo gol u 43. minutu, gde je pukla arkada Uroševiću. U toj zoni se pojavio igrač i primili smo gol. Nažalost, posle toga je bila teška povreda Lazara Markovića. Ostajemo u trci do poslednjeg kola, nismo zadovoljni, ali idemo dalje“, rekao je Stanojević posle poraza.

Flora je prvu pobedu u grupnim fazama evropskih takmičenja upisala baš protiv crno-belih.

Stanojević je u 56. minutu promenio čak četvoricu igrača odjednom i obrazložio je zbog čega.

„I jedno i drugo. Nemate rezultat, primili smo gol u najgorem mogućem trenutku, pokušali smo da u drugom poluvremenu krenemo. Međutim, nismo bili opasni. Kasnije jesmo, lopta je triput prolazila kroz peterac i neverovatno je da niko nije na tu bočnu loptu reagovao. To je bio i plan pre utakmice, ali i zato što smo želeli da preokrenemo rezultat. Zato smo napravili odjednom sve četiri izmene“, objasnio je Stanojević.

On je prokomentarisao i stanje Lazara Markovića, koji je u finišu meča pao posle duela sa igračem Flore i povredio se.

„Ništa, Marković ide u bolnicu, slomio je ključnu kost, loše se oseća. Otišao je doktor sa njim, pa ćemo znati“, odgovorio je Stanojević.

BONUS VIDEO: Zvezdini klinci grme na Marakani tokom prozivanja ekipe

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar