Foto: Dragan Karadarevic/Starsport

"Srećan sam što su u meni prepoznali lidera"

Fudbaleri Crvene zvezde su se posle izuzetno uspešnog pripremnog perioda u Rusiji vratili u Beograd, a kapiten Aleksandar Dragović istakao je da je i više nego zadovoljan dosadašnjim rezultatima.

Iskusni štoper naglasio je da će biti maksimalno spremni za predstojeće izazove.

„Izuzetno sam zadovoljan pripremnim periodom koji je iza nas, odlično smo trenirali. Veoma brzo smo se prilagodili zahtevima novog stručnog štaba na čelu sa Barakom Baharom, što pokazuju i rezultati. Imamo priliku da sarađujemo sa profesionalcima, koji odlično znaju svoj posao i imaju veliku želju za rad sa igračima, u takvim okolnostima kod fudbalera se javlja dodatna motivacija. Verujem da je ovo tek početak sjajne saradnje“, istakao je Aleksandar Dragović za klupski sajt.

Kapiten crveno-belih osvrnuo se i na veliku čast ukazanu u klubu sa Marakane.

„Kapitenska traka u Crvenoj zvezdi je posebna odgovornost, srećan sam što su u meni prepoznali lidera. Velika je čast i privilegija biti na poziciji kapitena. Radujem se predstojećoj sezoni, koja će kao što smo to već mnogo puta ponovili biti istorijska“.

Zvezda je na prijateljskom turniru u Rusiji ostvarila sve tri pobede. Prvo je savladala Zenit sa 2:1, potom deklasirala Nefči sa 4:0 i za kraj srušila Fenerbahče rezultatom 3:1.

„Direktni smo učesnici Lige šampiona i imaćemo dovoljno vremena da budemo maksimalno spremni i konkurentni u tom takmičenju. Mnogo nam znače i provere protiv ekipa kao što su Fenerbahče i Zenit, sledi 26. jula i utakmica sa Fjorentinom. Želimo da ove sezone naši navijači uživaju u igri Crvene zvezde, verujemo da ćemo ih videti u velikom broju i na meču protiv italijanskog predstavnika, kako bismo na pravi način i uz njihovu neizostavnu podršku zaokružili pripremni ciklus“, zaključio je Dragović.

Foto: FK Crvena zvezda

Za meč sa Fjorentinom važiće „Premijum“ sezonske ulaznice, a Zvezda je objavila da će 17. jula te karte, koje uključuju i mečeve Lige šampiona kod kuće, biti i u uživo prodaji. Svi koji su preko interneta naručili „Premijum sezonsku kartu“ dobili su i 1.000 dinara popusta. Takođe, zvezdaši koji su i prošle godine imali sezonsku kartu sada će dobiti dodatni popust.

Za njih će sezonska karta za istočnu tribinu koštati 16.000 dinara, za zapadnu 19.500, a za severnu 9.500 dinara.

Inače, Zvezda u avgustu planira još provera sa velikim klubovima, kako bi se spremila za izazove u Ligi šampiona.

BONUS VIDEO Bakljada za Sinišu Mihajlovića na utakmici Crvena zvezda – Vojvodina

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar