Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Dragović kaže da njega i ekipu očekuje težak i važan meč sa Mitjilandom u Ligi Evrope.

Zvezda posle tri utakmice ima sedam bodova i prva je u grupi sa Mitjilandom, Ludogorecom i Bragom. Meč sa Dancima se igra u Beogradu u četvrtak od 21 sat na Marakani.

PROČITAJTE JOŠ:

„Prvi smo u grupi, imamo velike šanse da prezimimo u Evropi, to bi moglo da se reši već na ovom meču i upravo ta činjenica je i više nego dovoljna svakom pravom zvezdašu da bude na tribinama u četvrtak. Utakmica protiv Mitjilanda može mnogo toga da nam donese i da nas dovede na korak od zacrtanog cilja koji smo postavili na početku sezone, a to je evropsko proleće“, rekao je Dragović za klupski sajt.

Austrijanac je naveo i da su crveno-beli sada kompletniji nego u prethodnom okršaju. Više nije van stroja Aleksandar Katai, tu je i Milan Pavkov, ali i Rišairo Živković.

„U Danskoj je bilo nerešeno (1:1), imali smo i vođstvo i pored velikih kadrovskih problema, sada smo kompletniji i verujem da ćemo i ovog puta ispoštovati tradiciju, kako bi Marakana ostala neosvojiva tvrđava. Igraćemo za navijače, ostaviti srce na terenu, a verujem uz njihov huk sa tribina i veliku podršku stići do još jedne evropske pobede“, naglasio je Dragović.

BONUS VIDEO: Pucnjava na fudbalskom terenu u Argentini

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar