Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Očekuje se više od Slovenca.

Košarkaši Crvene zvezde u šestom kolu Evrolide dočekuju Bajern u četvrtak od 18.30 sati u beogradskoj Areni.

Svoja očekivanja pred ovaj meč otkrio je centar crveno-belih Majk Tobi.

PROČITAJTE JOŠ

„U prvom smo dobro igrali veći deo meč, osim tog lošeg početka, mnogo igrača je bilo nervozno, prvi derbi, ali smo onda pali u poslednjih pet minuta. Ima dosta stvari za analizu, treba da budemo konstantniji. U svakom meču ima teških momenata, ali moramo da pazimo da ne budu toliko negativni. Nemamo ritam u napadu, moramo bolje u odbrani, ne smemo da žrtvujemo celu igru zbog toga, skok, defanziva, to su stvari koje možemo da kontrolišemo“, rekao je Tobi.

Slovenac u Evroligi prosečno beleži 2,2 poena, 3,2 skoka, te se od njega očekuje mnogo više.

„Za mene? Osećam se sve bolje u novom sistemu trenera. Pokušavam da naučim kako da igram sa određenim igračima, oni uče kako da igraju sa mnom. Moram da radim stvari koje mogu da kontrolišem, defanziva, skok, energija, da radim na tome. Znam da sam ofanzivno dobar, takav sam kroz celu karijeru, šut će početi da ulazi, moram da imam pravi stav.“

Za kraj je otkrio šta je ključ za pobedu protiv Nemaca.

„Moramo da pazimo na skok, imaju dosta talentovnaih igrača u tome, da im ne dozvolimo da uđu u ritam. Ibaka je jedan od boljih u tome, moramo da ih limitiramo u tome, imaćemo više šansi tako“, zaključio je Tobi.


Sve mečeve Evrolige gledajte na kanalima Sport Kluba, uz SBB na EON i D3 platformama.

BONUS VIDEO Svih 24 poena Nikole Mirotića u meču Olimpije i Makabija

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar