KK Partizan vs KK Real Madrid Foto:TANJUG/ MILOŠ MILIVOJEVIĆ

Opet kao i prvi put.

Košarkaši Partizana i Real Madrida odlučiće u sredu ko će izboriti plasman na Fajnal-for. Nakon uzbudljiva i neobična četiri susreta, obe ekipe su ostvarile po dve pobede na gostovanjima i sada ih u sredu od 21 čas očekuje ključni okršaj u Madridu.

Real je u međuvremenu pustio u prodaju i karte za ovaj duel, a jedan detalj će ponovo iznervirati pristalice crno-belih.

Navijači crno-belih su ponovo dobili tek 120 ulaznica koje mogu da kupe isključivo putem zvaničnog sajta Real Madrida, a prodaja je počela ove subote od 18:00 časova.

Ono što predstavlja problem za navijače iz Srbije, jeste činjenica da sajtu nećete moći da pristupite iz naše zemlje, kao što je to bio slučaj za prve dve utakmice.

Kada pokušate da pristupite sajtu iz Srbije, dobijate poruku da je prodaja ograničena i ne dozvoljava opciju za kupovinu karata.

Foto: Real Madrid/Printscreen

Ipak, tada su se pristalice beogradskog tima snalazile na druge načine i mnogi od njih su do ulaznice za mečeve dolazili preko prijatelja iz Španije ili iz neke od drugih zemalja Evropske unije.

Iako je za navijače Partizana prodaja bila ograničena, hala u Madridu nije bila ispunjena i bilo je oko 3.000 slobodnih mesta od 12.000 koliki je bio kapacitet dvorane.

BONUS VIDEO Teška povreda Gabrijela Deka

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare