Stigla je i 32. epizoda podcasta "Pick and roll" na Nova.rs - Panatinaikos je osvajač Evrolige, a da li bi Ergin Ataman na klupi Reala ispustio finale kao Ćus Mateo?

Raiffeisen banka, prijatelj košarke. Bez greške u koracima, otvaranje računa za 15 minuta potpuno onlajn. Stvarno može.

Još jedan „Pick and roll“ vrteli smo na našem portalu, u studiju je bio domaćin Miroslav Berić zajedno sa Nebojšom Todorovićem, zamenikom urednika sportske redakcije Nova.rs.

U standardnom terminu čeka vas mnogo zanimljivih priča, pošto smo došli do kraja Evrolige za sezonu 2023/2024. Zavesa je spuštena u Berlinu, dobili smo novog šampiona, Real je predao pehar na Fajnal-foru, titula se vratila u zeleni deo Atine posle 13 godina, a Panatinaikos je krunisan sa Erginom Atamanom na klupi već u prvoj sezoni.

PROČITAJTE JOŠ...

Sve što je turski stručnjak rekao po dolasku u PAO, to je i ispunio, verovatno mnogo ranije nego što su i navijači grčkog giganta maštali. Kostas Slukas je MVP, a Ataman je osvojio Evroligu treći put u poslednje četiri godine, nakon dve vezane sa Efesom. Mića Berić je objasnio i zašto vidi trenera Reala Ćusa Matea kao velikog krivca za poraz u borbi za titulu koja je rešena rezultatom 95:80.

„I to je ona razlika, Ataman na klupi Real Madrida nikada ne bi izgubio ovo finale“, naglasio je Berić.

Analizirali smo propuste u Realu, vrlo lako bi mogla da se dogodi velika rekonstrukcija u Madridu, ali i pričali o MVP izdanju Slukasa, maestralnim partijama Kendrika Nana i Džerijana Grenta, kao i o dominaciji Matijasa Lesora.

Označio je bivši reprezentativac pomenuti kvartet kao osovinu Atamanove čete i kada su oni na svom najboljem nivou, teško da im neko nešto može… Dotakli smo se i reči čelnika Evrolige po pitanju budućnosti Crvene zvezde i Partizana u eliti, te rastanka Duška Ivanovića i Baskonije.

Foto: AP Photo/Gareth Patterson

Ko će igrati u finalu NBA lige i zašto je svim srcem uz Luku Dončića, a ko će u finale prvenstva Srbije i kakvo bi čudo bilo da ne bude večiti derbi u borbi za domaću titulu?

Šta smo sve zanimljivo pričali možete da čujete i vidite u novoj epizodi podcasta „Pick and roll“ u videu na vrhu. Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar