"Pick and roll" i Miroslav Berić na Nova.rs, stigla je i druga epizoda nove sezone podcasta PnR, u kojoj vas čeka sve o početku Evrolige.

Nije mnogo prošlo bez nas, i ove sezone na našem portalu čeka vas košarkaški podcast „Pick and roll„. Nastavljamo gde smo stali na Nova.rs posle ruki sezone sa Mićom Berićem i družimo se svakog ponedeljka sve do borbe za titulu evropskog prvaka.

Evroliga, Partizan i Crvena zvezda, ili Crvena zvezda i Partizan (ko kako voli), srpski košarkaši, sva dešavanja i zanimljivosti – između dva kola elitnog takmičenja.

I konačno počinje. Ove nedelje igraju se mečevi 1. kola Evrolige za sezonu 2024/2025, a na premijeri će šampion Panatinaikos gostovati Albi u četvrtak od 18.45. Prvog dana nas čeka čak šest utakmica, u petak još tri, večiti su raspoređeni da mogu da se prate oba duela, a mi smo analizirali sve uoči nove sezone Evrolige.

NOVA SEZONA PNR

Šta je radio PAO posle povratka titule u zeleni deo Atine, da li je Olimpijakos glavni favorit za titulu ili je sad to možda silno pojačani Fenerbahče? Mića Berić je otkrio svog favorita i time možda nekoga iznenadio, najavio koje ekipe bismo mogli da vidimo i na Fajnal-foru, i koji tim vidi kao prijatno iznenađenje iz senke.

Pričali smo i o povratku Bobana Marjanovića u Evroligu posle devet godina u NBA, Mića je otkrio zanimljivu anegdotu oko šutiranja trojki novog centra Fenera i prilično je nahvalio Filipa Petruševa koji je posle svega ostao u Olimpijakosu. Bilo je priče i o dešavanjima u Realu i Armaniju, superkupovima Turske i Grčke, ali i o gostovanjima večitih u 1. kolu.

„Realno, večiti su dobili rivale po meri za početak“, smatra Berić, pošto Partizan gostuje Baskoniji u četvrtak (20.45), a Zvezda dan kasnije izlazi na megdan novajliji Parizu (21).

Dotakli smo se i vaših komentara, zato ih i dalje šaljite, i pohvale, i kritike u komentarima ispod teksta kao i ispod epizode na Jutjubu. Sve to i još mnogo toga čeka vas u drugoj epizodi druge sezone podcasta „Pick and roll“, u videu na vrhu teksta.

Naše podcaste možete slušati i na platformama apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar