Euforija među navijačima Partizana je sve veća iz kola u kolo. Igrači ih nagrađuju pobedama, pa je atmosfera neuporedivo bolja.

Prijatelj podcasta „Pick and roll“ Maxbet.

Crno-beli su stigli do skora 7-6 i sada navijači sa razlogom očekuju barem jedan brejk u sledeća tri susreta. Tri gostovanja dolaze nakon tri meča na domaćem parketu, a biće to jedan od prelomnih trenutaka sezone.

PROČITAJTE JOŠ

Miroslav Mića Berić, legenda Partizana, govorio je zbog čega veruje u trijumfalni povratak iz Litvanije.

„Partizan je u sjajnoj situaciji i ima tri gostovanja zaredom, ima dobar raspored od najslabijeg do najjačeg – Žalgiris, Valensija, pa Real. Prva dva gostovanja ide sa ciljem da pobedi i da napravi brejk, svi bismo voleli da bude dva od dva. Svi znamo koliko zavisi od prve utakmice u Kaunasu, ako se dobije onda se ide sa ogromnim samopouzdanjem u Valensiju. Pritom ni Valensija, ni Žalgiris nisu u sjajnoj formi, ali to ne mora da znači ništa jer znamo da i Žalgiris živi od svojih navijača. Svaka utakmica je rasprodata, igraju svoju igru bez obzira na sve, nezgodna ekipa, ali je Partizan protiv njih pokazao da zna da igra. Verujem da Partizan može da napravi brejk u Kaunasu“, rekao je, između ostalog, Berić.

„Parni valjak“ meč protiv Žalgirisa igra od 19.00, a dvorana u Kaunasu je ove sezone već videla tri evroligaška poraza. Nije to više neosvojiva tvrđava kao nekih prethodnih sezona i to žele da iskoriste Kevin Panter i saigrači.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

BONUS VIDEO „Pick and roll“ sa Mićom Berićem EP 8: Kevin rekorder i sjajni Partizan, ko su lideri i šta je rešenje za Zvezdu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar