Dan odluke za sve navijače Crvene zvezde. Alba mora da padne u Beogradu od 19.00 u 14. kolu Evrolige. Sve sem pobede protiv poslednjeplasiranog tima lige bi bila senzacija.

Prijatelj podcasta „Pick and roll“ Maxbet.

Miroslav Mića Berić, proslavljeni košarkaš, pojasnio je zbog čega očekuje da crveno-beli upišu trijumf protiv Albe.

PROČITAJTE JOŠ

Upozorio je na skorašnju istoriju, ali i dalje smatra da će izabranici Janisa Sferopulosa biti ubedljivi.

„Zvezda igra protiv tima gde bi sve sem pobede bila katastrofa. Pobeda leči i moraš da uđeš u seriju pobeda i da napraviš brejk na strani, bez brejka ti nemaš šta da tražiš u Evroligi što se tiče plej-ofa. Sa druge strane, svedoci smo kako Alba igra protiv Zvezde u Beogradu poslednjih nekoliko sezona, nema Loa, nije to to, ali će Zvezda sigurno biti pod velikim pritiskom. Sada je na treneru da potpuno smiri igrače, ja ne sumnjam i mislim da će Zvezda da pobedi Albu i da će to biti ubedljivo“, rekao je, između ostalog, Berić u podcastu „Pick and Roll“.

Crvena zvezda meč u Evroligi u 14. kolu igra protiv Albe u četvrtak od 19.00, a trenutno ima učinak od četiri pobeda (sve na domaćem terenu) i devet poraza.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

BONUS VIDEO „Pick and roll“ sa Mićom Berićem EP 8: Kevin rekorder i sjajni Partizan, ko su lideri i šta je rešenje za Zvezdu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar