Među navijačima Partizana se danima odbrojava do tog 2. maja i 20.30. Uzbuđenje pred treći meč plej-ofa protiv Reala (crno-beli vode sa 2-0 u pobedama) dostiže vrhunac.

U tom periodu su se navijači zabavljali predlozima kako bi trebalo dočekati Real nakon žestoke tuče usred Madrida.

PROČITAJTE JOŠ

Neki su se zalagali za to da više od 20.000 duša napravi pakao od prvog minuta, ali se izdvojila jedna druga ideja. Ukoliko se ona ostvari biće to neviđena stvar na košarkaškim terenima, ali i pravi presedan kada su „grobari“ u pitanju. Pravi način da se dočara značaj meča.

Navijači Partizana žele da spreme poseban spektakl za meč sa Realom, a činjenica da će svi navijači biti u crnim majicama i da će navijati iz petnih žila nije dovoljna.

O predlogu da se ćuti u trenutku kada na parket izađu igrači Reala, a da onda sve eksplodira kada izađu košarkaši Partizana mnogo se priča. Neki navijači ovo vide kao svojevrsnu sahranu „kraljevskog kluba“, a ima i onih koji predlažu da čitava dvorana okrene leđa timu iz Madrida.

Foto: Starsport

Viđali smo ovo ponekad na fudbalskim utakmicama, ali okretanje leđa i muk je nešto što se nikada nije desilo zajedno.

Najavljuju navijači da će u ponedeljak uveče biti ispred hotela košarkaša Reala i da će tamo praviti buku. To je uostalom oproban recept da rivali budu što umorniji i to je praksa decenijama unazad, ne samo u Srbiji nego i širom sveta.

Jedan od navijača je ideju ćutanja lako sažeo.

„U potpunosti podržavam ideju gromoglasne tišine na prozivci igrača Reala. Ionako će biti podeljene crne majice svima… Crno plus muk i gaće će im same spasti. A nakon toga, probijanje svih decibela“, napisao je jedan od navijača.

Ima i onih koji predlažiu ogromnu koreografiju sa metlom, što je termin koji se koristi kada jedan tim eliminiše drugi bez da izgubi ijedan susret.

BONUS VIDEO Najveća sramota evropske košarke: Tuča u Madridu, svi igrači isključeni, Jabusele davio i bacio na parket Egzuma