Kakvu ulogu ima Marko Gudurić i koliko igra Fenerbahčea zavisi od njega - kod njega je lopta kada se rešava.

Raiffeisen banka, prijatelj košarke. Bez greške u koracima, otvaranje računa za 15 minuta potpuno onlajn. Stvarno može.

Na Fajnal-foru Evrolige igraće Panatinaikos i Fenerbahče, kao i Real i Olimpijakos. Mogli bismo da imamo srpske finale između Marka Gudurića (Fener) sa jedne i Nikole Milutinova i Filipa Petruševa (Olimpijakos) sa druge strane, ali i nijednog našeg predstavnika u borbi za trofej u Berlinu od 24. do 26. maja.

Majstorice između PAO i Makabija, Monaka i Fenera, odnosno Barselona i Olimpijakosa bile su posebne svaka na svoj način. Imali smo i neočekivane heroje u vidu Nika Kalatesa ili Šakila Mekisika, kao i izuzetno dominantnu partiju Nikole Milutinova u dresu Pirejaca, ali i veliki doprinos Marka Gudurića koji je pogurao turski tim na završni turnir.

PROČITAJTE JOŠ

„Odigrao je sjajnu završnicu majstorice, jedna njegova trojka bila je neverovatno važna. Najvažnije od svega je da je on uvek na parketu kada se lomi rezultat i kod njega je lopta“, naglasio je Miroslav Berić u našem podcastu „Pick and roll“ i pogodio sa koja tri tima je sve Ergin Ataman išao na F4 Evrolige.

Pričali smo o svemu što je obeležilo plej-of, a dotakli smo se i priznanja – idealnu petorku Evrolige čine Fakundo Kampaco, Kendrik Nan, Majk Džejms, Najdžel Hejs Dejvis i Matijas Lesor. U drugoj petorci za ovu sezonu su Kostas Slukas, Lorenco Braun, Vejd Boldvin, Mario Hezonja i Valter Tavares. I ovaj izbor izazvao je pravu dramu, oglasili su se i Čima Moneke, i Šejn Lakrin, i Majk Džejms, a bura je upravo zbog toga što među odabranima nema Monekea i Larkina, pa čak ni Aleka Pitersa ili Markusa Hauarda.

Ko osvaja titulu? Mića Berić je rekao svoju želju, voleo bi grčko finale između atinskih velikana i nema sumnje da bi to bio svojevrstan spektakl. Analizirali smo i individualna priznanja, zaključili da je učinjena jedna velika nepravda, a dotakli smo i se i početka finalne serije ABA lige.

Šta smo sve zanimljivo pričali možete da čujete i vidite u novoj epizodi podcasta „Pick and roll“. Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

BONUS VIDEO Ko osvaja Evroligu? Velika nepravda, „granate“ i muka oko finala ABA lige

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar