Foto: Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT

Dvejn Vašington može da ostane u NBA ligi, a može i da se vrati u Partizan i to uskoro, rasplet stiže sredinom oktobra.

Pick and roll“ i Miroslav Berić na Nova.rs, treća epizoda nove sezone u kojoj vas čeka sve o pobedi Crvene zvezde, porazu Partizanu i startu Evrolige. I ne samo to…

Zvezda je u Parizu savladala debitanta u Evroligi sa 80:77 posle veoma lošeg prvog poluvremena, ali su prevagu u nastavku doneli Nemanja Nedović trojkama u pravo vreme (5/6 trojke) i Nikola Kalinić, čije liderske crte je apostrofirao i Mića Berić.

Partizan je, gotovo po navici, poražen od Baskonije u Vitoriji (88:82), iako je odigrao sjajno prvo poluvreme. Do pada je došlo u nastavku, uz neshvatljive greške i velike propuste u odbrani, a bivši kapiten crno-belih i reprezentativac je istakao i šta je posebno bilo nedopustivo.

PROČITAJTE JOŠ

Analizirali smo i raspored večitih u oktobru, odnosno u prvih sedam kola, u okviru kojih će biti čak dva dupla kola Evrolige, a dotakli smo se i lude situacije oko Dvejna Vašingtona.

Američki plejmejker je (privremeno) napustio Partizan kao deo velikog NBA trejda i našao se u Šarlotu, za koji je nedavno i igrao protiv Njujorka, i imao priliku da donese pobedu Hornetstima, međutim, promašio je sva tri slobodna bacanja.

Osvrnuo se Berić na to što je Vašington uopšte igrao, i to u završnici, što može da znači da u NBA računaju na njega, ali je pitanje kakav je krajnji utisak ostavio, što može da mu čekira kartu u jednom pravcu za Beograd.

Ako ostane deo najjače lige na svetu, Partizanu bi sledovalo još novca, ukoliko se vrati crno-beli bi dobili nazad i letošnje pojačanje i deo novca u sklopu pomenutog trejda. Baš nesvakidašnja situacija o kojoj je Mića Berić detaljno pričao, što vas čeka u vrhu teksta.

Foto: nova.rs

Dotakli smo se i vaših komentara, zato ih i dalje šaljite, i pohvale, i kritike u komentarima ispod teksta kao i ispod epizode na Jutjubu. Sve to i još mnogo toga čeka vas u drugoj epizodi druge sezone podcasta „Pick and roll“.

Naše podcaste možete slušati i na platformama apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar