Antalijska regija
Antalijska regija; Foto: Hasan Doganturk / Alamy / Alamy / Profimedia

Septembar je idealan za Tursku, a pritom i super povoljan.

Turska je tradicionalno hit destinacija za one koji „kasne“ na letovanje, možda još atraktivnija u septembru nego u sezoni. More je dovoljno toplo za kupanje i do kraja oktobra, a nisu prevelike vrućine. Nema gužve na plažama, a cene aranžmana značajno padaju.

Temperatura početkom septembra se kreće oko 30°C, ali se dešava da bude još toplije, tako da u Turskoj možete opušteno da planirate letovanje i početkom oktobra.

Pročitajte još:

Septembar u letovalištima Kemer i Belek odlikuju veoma topli dani uz toplo i čisto more, s malo vetra ali vlažnost vazduha je niža i mnogo lakše se diše nego u julu i avgustu. Što se tiče Alanje i Antalije, nekad se i desi kišica, ali ljudi mahom imaju pozitivna iskustva sa septembarskim terminima. U svakom slučaju, ako sebi niste mogli da priuštite all inclusive ugođaj u špicu sezone, ništa lošiji neće biti ni u predstojećim terminima.

Naše turističke agencije ovih dana izbacuju last minute ponude za seprtembar u Turskoj i ako ste dovoljno brzi, komplet letovanje sa sve avio prevozom i all inclusive uslugom u hotelu možete naći i za manje od 500 evra.

Preko Filip travela, tačno za 500 evra može da se rezerviše aranžman za Alanju – uključuje avio prevoz, aerodromske takse, transfere i 7 all inclusive noćenja, dok preko agencije Sole Azure u septembru za 535 evra možete da sastavite punih 10 noći (takođe all inclusive).

Last minute ponuda agencije Odeon uključuje više turskih letovališta za manje od 500 evra – Alanja za 460, Bodrum za 490, Kemer za 495 evra… Ide se avionom i ostaje 10 noći.

Travelland je dao do 40 odsto popusta za Tursku, pa aranžman za Alanju sredinom septembra (avio prevoz, takse, transferi i all inclusive) na 7 noći košta 477 evra, za 10 noći je 539 evra po osobi, a u Bodrum na 7 noćenja možete za 399 evra.

Pročitajte još:

Za Antalijsku regiju u septembru Viva travel obračunava preko 50 odsto popusta, pa u Alanju na 8 dana (7 noćenja s doručkom, avionski prevoz) možete za 464 evra po osobi (plus imate gratis smeštaj za jedno dete do 7 godina), a specijalna ponuda je za Kušadasi od 450 evra po osobi, polazak 11. septembra, avionom na 10 noćenja s doručkom.

Kemer početkom septembra, specijalna je ponuda agencije Rapsody, za 599 evra po osobi uključuje povratnu kartu za poslednji čarter polazak ovog leta i 10 noćenja u hotelu s 4*.

***

Bonus video: Hotel u Kušadasiju, Turska

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare