Za koja grčka ostrva ima mesta u septembru

Putovanja 20. avg. 202114:58 > 21:22
Podeli:
Ostrvo Tasos, Grčka
Ostrvo Tasos, Grčka, Foto: Stelian Porojnicu / Panthermedia / Profimedia

Ukoliko niste ljubitelj letovanja u sred sezone i više volite da idete na more krajem sezone, i dalje ima nade za odlazak na grčka ostrva.

Iako su grčka ostrva ove godine preplavljena srpskim turistima, a mesta za septembar se već teže nalaze, i dalje ima nekih destinacija na koje se može otići.

U agenciji Mediteraneo za sredinu septembra imaju slobodne termine za sva ostrva koja imaju u ponudi – Skijatos, Rodos, Krf i Krit i to po ceni od oko 399 evra po osobi za avionsku kartu i smeštaj.

PROČITAJTE JOŠ:

Viva travel ima ponude sa sličnom cenom za Krf, gde 11 noćenja košta oko 379 evra po osobi. Na Kritu je malo drugačija situacija i jedini slobodan smeštaj imaju u hotelu, gde 11 noćenja sa doručkom iznosi 639 evra po osobi.

Plana tours ima ponude za ostrva Skijatos i Rodos, a cene su oko 399 evra po osbi.

U Oktopod travel agenciji jedine slobodne termine za septembar imaju za Tasos gde je cena za dvoje 185 evra po osobi.

Dok u agenciji Barcino imaju ponude za ostrva Tasos, Lefkada i Kefaloniju autobuskim prevozom. Na Kefaloniju možete otići za 150 evra, Lefkadu 115 evra i na Tasos za 85 evra po osobi.

U Go2 agenciji isu aktuelne ponude za Lefkadu gde se cene kreću od 99 evra po osobi za aranžmane za dvoje, a na Kefaloniji cena za takav aranžman je oko 185 evra po osobi.

***
Bonus video: Klima u autobusima

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook
Twitter
Instagram