Karibi more putovanje
Free odmor, Foto: Matt Dutile / ImageSource / Profimedia

Da bi pokušao da nadoknadi delić propuštenog novim ljubavnim parovima, resort Sandals odlučio je da pokloni romantični odmor iz snova.

Pandemija koronavirusa je promenila naše živote iz korena. Mnogi su 2020. godinu proveli kod kuće, radeći iz svojih dnevnih soba i komunicirajući tek preko videopoziva, te društvenih mreža. Zahvaljujući mobilnim aplikacijama za upoznavanje novih ljudi, neki su se uspeli čak i zaljubiti, prenosi PunKufer.

Ipak, zbog karantina i različitih ograničenja nisu mogli odvesti voljenu osobu na dejt, romantičnu večeru, pa čak ni u bioskop. Prva zajednička putovanja na bilo kakvu rajsku destinaciju ne treba niti spominjati.

Da bi ispravili ovu grešku ili barem pokušali nadoknaditi delić propuštenog novim ljubavnim parovima, resort Sandals odlučio je da pokloni romantični odmor iz snova.

Kompanija je u avgustu objavila da poklanja besplatni odmor baš takvom paru koji se „upoznao“ tokom pandemije, odnosno nakon 20. marta 2020. godine. Da bi dokazali tu tvrdnju parovi treba da pošalju skrinšotove svojih prvih dopisivanja preko aplikacija za upoznavanje, ili kopiju privatne poruke s društvenih mreža.

Oni koji osvoje besplatan odmor provešće tri noći u Sandalsovom all-inlusive odmaralištu po želji, na Karibima – od Jamajke do Barbadosa. Sandals im daje besplatnu hranu i pića bez ograničenja, a u poklon je uključena i zabava, odnosno odlasci na ronjenje, golf terene i slične aktivnosti.

U nagradnoj igri, nažalost, mogu učestovati samo Amerikinaci i Kanađani. Ipak, reč je o lepoj ideji koju bi mogao da „pozajmi“ i neki resort u obližnjim zemljama, zar ne?

Bonus video: Klima u autobusima

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook
Twitter
Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar