Plaža
Foto:shutterstock

Na jugu ove zemlje nalazi se i nudističko selo koje omogućava posetiocima pristup svim mestima bez ijedne krpice na sebi.

Francuska je najbolja zemlja na svetu za nudiste. To je zaključak sajta za ljubitelje prirode i divljine Outforia koja je prikupio i analiziraoa dostupne podatke o poželjnim destinacijama za ljude koji žele na legalan način da uživaju u odmoru bez kupaćih kostima, piše Pun kufer.

Dominacija Francuske u svetskim okvirima ne čudi ako je poznato da ista broji čak 397 nudističkih plaža i 212 nudistička kampa. Uz to, na jugu Francuske u mestu Cap d’Agde nalazi se i nudističko selo koje omogućava posetiocima da bez odeće imaju pristup svim ugostiteljskim mestima.

Sjedinjene Američke Države našle su se na drugom mestu liste najboljih zemalja za nudiste s 299 nudističkih plaža i 253 nudistička kampa, a slede Španija s 422 plaže i 95 kampova.

Na četvrtom mestu našao se Tajland koji je ujedno poneo titulu i najtoplije zemlje za nudiste s prosečnim godišnjim temperaturama od 29,1 Celzijevih stepeni.

U top 10 našli su se i Australija, Izreal, Južnoafrička Republika, Ujedinjeno kraljevstvo, Italija i Grčka. Hrvatska je na 13. mestu iza Portugala i Urugvaja.

***

Bonus video: Kako se rashladiti

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar