Pitanja su prosto suvišna - sve piše.
Na pijaci često ume da bude baš gužva, te od silnih pakovanja, plaćanja, probavanja i razgledanja – za pitanja se nekad nema ni vremena. Ali, naši glavni i odgovorni pijačari na Kaleniću osmislili su odličan sistem obeležavanja, tako da svi uštedimo vreme. A znamo na čemu smo.
Sezona je bundeve i mnogi su se potrudili da im tezga izgleda skroz u skladu sa tim.
Da li je bundeva za pečenje ili kuvanje, da li je slatka ili suva, sve saznajemo jednim pogledom.
A, ako nam nije jasno kako je to slatka? Na šta podseća? Slatka kao šećer ili kao med?
Ipak je kao kesten…
Možda niste spremali bundevu do sad, a baš biste se probali. Ako se pitate u sebi: kako je spremiti i kako da znam koja bundeva je za šta?
Ipak, ima i baš kreativaca koji su opisivanju ukusa pristupili vrlo poetično…
Zanima vas kakav je paradajz? – Bolji ne postoji…
#related-news_0
Za sve one koji izbegavaju čokoladu tu je: čokoladna suva šljiva.
Zato svi trk na…
…po mlado domaće zelje.
I osvrnite se oko sebe, jer uvek vam se neko smeši.
***
Bonus video: U frižideru devojke koja jede samo sirovu hranu
***
Pratite nas i na društvenim mrežama: