Foto:privatna arhiva

Pitanja su prosto suvišna - sve piše.

Pročitajte još:

Na pijaci često ume da bude baš gužva, te od silnih pakovanja, plaćanja, probavanja i razgledanja – za pitanja se nekad nema ni vremena. Ali, naši glavni i odgovorni pijačari na Kaleniću osmislili su odličan sistem obeležavanja, tako da svi uštedimo vreme. A znamo na čemu smo.

Sezona je bundeve i mnogi su se potrudili da im tezga izgleda skroz u skladu sa tim.

Foto:privatna arhiva

Da li je bundeva za pečenje ili kuvanje, da li je slatka ili suva, sve saznajemo jednim pogledom.

Foto:privatna arhiva

A, ako nam nije jasno kako je to slatka? Na šta podseća? Slatka kao šećer ili kao med?

Foto:privatna arhiva

Ipak je kao kesten…

Foto:privatna arhiva

Možda niste spremali bundevu do sad, a baš biste se probali. Ako se pitate u sebi: kako je spremiti i kako da znam koja bundeva je za šta?

Foto:privatna arhiva

Ipak, ima i baš kreativaca koji su opisivanju ukusa pristupili vrlo poetično…

Foto:privatna arhiva

Zanima vas kakav je paradajz? – Bolji ne postoji…

Foto:privatna arhiva

#related-news_0

Za sve one koji izbegavaju čokoladu tu je: čokoladna suva šljiva.

Foto:privatna arhiva

Zato svi trk na…

Foto:privatna arhiva

…po mlado domaće zelje.

I osvrnite se oko sebe, jer uvek vam se neko smeši.

Foto:privatna arhiva

***

Bonus video: U frižideru devojke koja jede samo sirovu hranu

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook
Twitter
Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar