Mind Against Foto: Promo

"Illusions" ponovo organizuje veliku žurku 19. aprila u Hangaru Luke Beograd gde će nastupati svetska imana sa inostrane di-džej scene - Mind Against i Dyzen, a tu je i domaća podrška Nexie i Anya.

DJ duo Mind against se na mapi globalne elektronske muzike pozicionirao kao jedan od najtraženijih izvođača, nastupaju na najvećim festivalima i u nekim od najboljih klubova. Njihovo međusobno razumevanje se manifestuje u dinamici zajedničkih setova sa veštom selekcijom i miksovanjem koje će publiku odvesti na nezaboravno putovanje kroz melodic tehno i house. Mind Against čine Alessandro i Federico Fognini. Rodom su iz Italije, ali žive i rade u Berlinu. Njihov dar za stvaranje emocija kroz sintisajzere i udaračke instrumente u njihovom studiju jedinstveno se prenosi na plesni podijum, gde njihov glatki, pokretni pristup tehnu, stvara prepoznatljiv i izuzetno moćan zvuk.

Illusions Foto: Promo

Dyzen je muzički mladi italijanski producent koji kroz muziku želi da ispriča svoju priču. Sa radom je počeo 2018. godine i brzo je započeo svoj uspon na međunarodnoj elektronskoj sceni. U stalnoj potrazi za inovacijama, Dyzen ima za cilj da razbije granice između prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, podižući svoju muziku na viši nivo, sačinjenu od vibracija i senzacija koje se harmonično utapaju u novu dimenziju tehno ritmičkih struktura do psihodeličnih i nostalgičnih melodijskih linija. Svi izvođači koji pripadaju „Afterlife“ etiketi omiljeni su domaćoj publici.

Multitalentovan DJ i producent Nexie, tvorac Illusions festivala, je svojim setovima odavno pridobio srca publike, širom sveta. Autentičnim setovima melodik tehna, puni beogradske i regionalne klubove. Poznat je po virtuoznim nastupima te spada u grupu izuzetno talentovanih di-džejeva sa naših prostora. Njegova muzička saradnja sa internacionalnim svetskim izvođačima, učinila je Beograd potpuno drugačijim, doprinela razvitku i dala novu energiju na muzičkoj sceni, čime se njen dalji napredak i međunarodni ugled još više pojačava. Ono što ga izdvaja jeste, da je uvek korak ispred svih, kada je reč o viziji, kreativnom stvaranju, muzičkoj selekciji i ono najvažnije, uspešnoj relizaciji projekata, već dugi niz godina.

Intro set će predvoditi Anya, mlada i prespektivna beogradska DJ, koja svojom muzikom, kombinacijom raznovrsnih žanrova melodik tehna, tehno i house muzike, polako, ali sigurno osvaja muzičku industriju.

Illusions je jedan od zapaženijih događaja u svetu elektronske muzike i vizuelne umetnosti u regionu, koji predstavlja jedinstven zvuk. Dovodeći najprestižnije izvođače, kao i impresivnim vizualnim efektima iznova privlači domaću publiku. Prodaja ulaznica je počela i moguće ih je nabaviti preko sajta Gigstix-a i u knjižarama Vulkan.

Bonus video: EXIT – Amelie Lens

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar