Ijan Mekelen Foto:EPA/ETIENNE LAURENT

Slavni britanski glumac Ijan Mekelen neće odigrati poslednje tri predstave "Player Kings" na londonskom Vest Endu, nakon što je pao usred izvođenja komada u ponedeljak.

Producenti komada „Player Kings“ saopštili su da će, umesto barda britanskog glumišta Ijana Mekelena, rolu Falstafa odigrati glumac Dejvid Semark.

No, iako neće igrati Falstafa na poslednjim izvođenjima na Vest Endu, Mekelen će se vratiti ulozi Šekspirovog gangstera već na početku velike nacionalne turneje, koja je zakazana za 3. jul u Bristolu.

– Dejvid Semark će igrati ulogu sera Džona Falstafa na poslednja tri zakazana izvođenja komada „Player Kings“ u Noel Kauard teatru u Londonu, dok se Ijan Mekelen još uvek oporavlja nakon pada sa scene, koji se desio 17. juna – navedeno je u saopštenju, izvestio je „Varajeti„, uz napomenu:

– Radujemo se što će se Ijan vratiti ovoj teatarskoj produkciji, koja nacionalnu turneju započinje u Bristolu 3. jula, nakon čega slede izvođenja u Birmingemu, Norviču i Njukaslu.

Podsetimo, nakon pada usred predstave glumac, kojem je 85 godina, odmah je hospitalizovan, a izvođenje komada prekinuto. Predstava je trebalo da bude igrana prethodna tri dana, no sva izvođenja su otkazana, dok je sam Mekelen poručio da se „raduje povratku na posao“.

Bonus video: Dekonstrukcija Romea i Julije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar