Foto: Promo/Rawpixel Ltd.

Samostalnu izložbu “Intermezzo”, nastalu tokom rezidencijalnog boravka u Sao Paulu u januaru i februaru 2022, Aleksandar Miličić predstaviće beogradskoj publici u galeriji “Nikola Radošević” u Uskočkoj 5, 15. juna sa početkom u 19h

Aleksandar Miličić ( Crna Gora) stvara u oblasti vizuelnih komunikacija i marketinga od 2000. godine. Magistar je primenjene umetnosti ( Fakultet za umetnost i dizajn, Beograd) i ekonomije ( Ekonomski fakultet, Podgorica).

Autor je više od 100 idejnih rješenja iz oblasti grafičkog oblikovanja i korporativnih identiteta. Njegovi radovi su izlagani i nalaze se u Berlinu, Limi, Beogradu, Porto Alegreu i Kotoru. Sarađuje sa brojnim kompanijama i pojedincima na advertajzing i imidž projektima. Kreativni direktor je u marketing agenciji “Prava priča Studio Marketing“ (Podgorica), u sklopu koje razvija sopstvenu marku Aleksa Mili.

Novu samostalnu izložbu “Intermezzo”, nastalu tokom rezidencijalnog boravka u Sao Paulu u januaru i februaru 2022, predstaviće beogradskoj publici u galeriji “Nikola Radošević” u Uskočkoj 5, 15. juna sa početkom u 19h.

Bonus video: Oldtajmeri u Nišu – mladi da se upoznaju, stariji da se prisete

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar