Vlada Divljan Foto: Bojana Janjić

Koncerti u čast Vlade Divljana, zakazani za večeras i sutra u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine u Beogradu, odloženi su zbog bolesti jednog od članova benda “(Ne)normalni”, navodi se u saopštenju na Fejsbuk stranici te kulturne ustanove i samog benda.

Novi datumi koncerata su 28. februar i 1. mart sa početkom u 19 časova na istom mestu, dodaje se u saopštenju.

Kupljene karte važe i za nove datume, s tim što ulaznice za 7. februar, koncert koji je bio rasprodat važeće su za 28. februar, a ulaznice za 8. februar važe za datum 1. mart.

Ukoliko je promena datuma neodgovarajuća, publika novac može dobiti natrag do 15. februara na mestu gde je ulaznica kupljena.

„Žao nam je što je došlo do izmene datuma, ali u ovoj situaciji i ovakvim vremenima moramo biti ozbiljni i odgovorni prema okruženju i publici. Vidimo se za tri nedelje, kada ćemo biti svi nasmejani i zdravi. Radujemo se koncertima“, poručuju iz benda „(Ne)normalni“.

Programi koncerata sa prethodno najavljenim gostima ostaju neizmenjeni, pa će tako sastav „(Ne)normalni“ i Prijatelji svirati pesme iz svih perioda Vladine bogate muzičke karijere, između ostalog i hitove grupe „Idoli“.

Gost obe koncertne večeri biće Zdenko Kolar, član legendarnih „Idola“ i muzičar koji je dugo godina svirao i sarađivao s Vladom Divljanom u njegovim sastavima „Nevladina organizacija“, „Vlada Divljan & Old Stars Band“.

Zdenko Kolar
Džeksonvil, 2007. godina. Aleksandar Saša Šandorov, Marko Milivojević, Vlada Divljan, Boris Bunjac i Zdenko Kolar, Foto: Privatna arhiva

Pored Kolara, na sceni dvorane Kolarčeve zadužbine zasviraće Bojan Gluvajić, član benda „Ničim izazvan“, Sara Vučenović (violončelo) i Ljuba Miodragović (ukulele).

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar