Foto:promo

U okviru "Garden sessions" koncerata u Botaničkoj bašti "Jevremovac" sutra u 20. 30 časova nastupa popularni švedski rok sastav "Mando diao". Publika veoma ceni njihove nastupe uživo, koji su prava eksplozija energije i nude raznovrstan katalog hitova, kao i neočekivane manje poznate pesme i jedinstvene verzije.

Mando diao, popularni švedski indi rok sastav poznat je po svom klasičnom rokenrol zvuku, a od 2002. godine objavili su 11 studijskih albuma, koji su prodati u više miliona primeraka širom sveta. Karijeru su započeli crpeći inspiraciju iz ritma i bluza, kao i muzike Bitlsa, Rolingstonsa i Kinksa.

U svojoj karijeri održali su više od 1.500 koncerata u preko 30 zemalja i učestvovali na velikim festivalima širom sveta. Njihovi video snimci su postali viralni fenomeni sa desetinama miliona pregleda na Jutjubu. Veliku popularnost na ovim prostorima stekli su nakon izlaska albuma „Give me Fire!“ 2009. godine i hitova – „Dance With Somebody“ i „Gloria“.

Sve vreme zadržali su energičan stav ranog rokenrola, spojen sa nepogrešivim, emotivnim glasom Bjerna Diksgorda. Godine 2023. primljeni su u švedsku Muzičku kuću slavnih.

Koncert počinje u 20.30 časova, a ulaznice se mogu nabaviti onlajn na tickets.rs i na Tickest Vision prodajnim mestima (među kojima su TC Ušće i Cvetni trg). Ulaznice će se prodavati i na samo veče održavanja koncerta, na koje će publika ulaziti iz Takovske ulice u Botaničku baštu.

Bonus video: Hardcore bend Neven regionalna atrakcija 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar