Foto: Marko Milovanović/Universal Music Serbia/Promo

Sastav LP duo nastupiće sutra uveče na Kalemegdanu u okviru Belefa, a ova manifestacija će u subotu biti održana i u Lazarevcu, kada će svirati Zoran Šandorov trio i Kost u grlu, a u nedelju u Obrenovcu Republika bend, saopštili su organizatori.

Višestruko nagrađivani i etabliran u inostranstvu pijanistički dvojac LP duo, koga čine Sonja Lončar i Andrija Pavlović, nastupiće sutra uveče sa početkom od 20.30 sati kod Spomenika zahvalnosti Francuskoj na Kalemegdanu.
Dan kasnije od 20.30 na platou kod stepeništa ispod Brankovog mosta nastupa DJ Playa, a u nedelju na istom mestu i u isto vreme DJ Che-Woo.
U subotu od 20.30 časova publiku na gradskom trgu u Lazarevcu očekuju Zoran Šandorov trio i Kost u grlu, bend koji je nastao spontano nakon vesti o smrti Miše Aleksića, a izvodi pesme Riblje čorbe.
Dan kasnije u Obrenovcu od 20.30 časova nastupa Republika bend.
Svi programi Beogradskih letnjih noći predstojećeg vikenda i na Kalemegdanu, i na platou kod stepeništa ispod Brankovog mosta, kao i na gradskim trgovima u Lazarevcu i u Obrenovcu besplatni su za publiku, saopštili su organizatori.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar